Cookie beleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 13 mei 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://www.hijhem.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij advertentiecookies, zodat het online advertentieaanbod voor u kan worden gepersonaliseerd, en wij (en derde partijen) inzicht kunnen verkrijgen in campagneprestaties. Dit gebeurt op basis van een profiel dat wij opstellen op basis van uw klik- en surfgedrag binnen en buiten https://www.hijhem.nl. Middels de cookies wordt aan u als websitebezoeker een unieke cookie-ID gekoppeld, zodat u onder andere niet meerdere keren dezelfde advertentie te zien te krijgt.

Aangezien deze cookies worden aangemerkt als tracking cookies, vragen wij voor het plaatsen hiervan dan ook uw toestemming.

7.3 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, Whatsapp, Instagram en Anders om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Whatsapp, Instagram en Anders. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, Whatsapp, Instagram en Anders zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, Whatsapp, Instagram en Anders zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics
Doel: Performance
Retentieperiode: Van sessies tot 2 jaar
Beschrijving: Wij maken gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies waarmee we het gebruik van onze website kunnen analyseren en rapporten over de website-activiteit en internetgebruik kunnen samenstellen.
Gebruikte namenDelen
_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID, gadwp_wg_default_view, gadwp_wg_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_ir_default_metricPrivacyverklaring
Wistia
Doel: Performance
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Wistia is een videospeler. Wistia maakt gebruik van cookies waarmee we het gebruik van video's op de website kunnen bijhouden zodat bezoekers video's kunnen afkijken waarvan het afspelen werd onderbroken (bijvoorbeeld door een onderbroken internetverbinding). Daarnaast kunnen we het gebruik van video's op de website in het algemeen analyseren met behulp van de cookies van Wistia.
Gebruikte namenDelen
__distilleryPrivacyverklaring
Thrive Leads
Doel: Deze plugin helpt website-eigenaren bij het verkrijgen van meer conversies via e-mailmarketing.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze plugin helpt website-eigenaren bij het verkrijgen van meer conversies via e-mailmarketing.
Gebruikte namenDelen
tl_conversion, tl-conv-partial_Privacyverklaring
GDPR Plugin
Doel: De GDPR plugin is een plugin die cookies plaatst om DPO's te helpen om een website compliant te maken.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: De GDPR plugin is een plugin die cookies plaatst om DPO's te helpen om een website compliant te maken.
Gebruikte namenDelen
gdpr, gdpr[consent_types], gdpr[allowed_cookies], gdpr[privacy_bar], cookie_notice_accepted, cookies_accepted, gdpr[privacy_bar, gdpr[allowed_cookies, gdpr[consent_typesPrivacyverklaring
Auto Optimize
Doel: Dit cookie maakt het mogelijk om scripts samen te voegen, te minimaliseren of te cachen. Het plaatst ook CSS in de paginaheade, verplaatst en vervangt scripts naar de footer en minimaliseert HTML. Dit betekent dat het de website versnelt en kan daarom als functioneel cookie worden beschouwd.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie maakt het mogelijk om scripts samen te voegen, te minimaliseren of te cachen. Het plaatst ook CSS in de paginaheader, verplaatst en vervangt scripts naar de footer en minimaliseert HTML. Dit betekent dat het de website versnelt en kan daarom als functioneel cookie worden beschouwd.
Gebruikte namenDelen
autoptimize_feedPrivacyverklaring
WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
Gebruikte namenDelen
_wordpress_Privacyverklaring
CloudFlare
Doel: Beveiliging en websnelheid door het leveren van content vanaf een gedistribueerde server.
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: De __cfduid-cookie wordt gebruikt om individuele klanten achter een gedeeld IP-adres te identificeren en beveiligingsinstellingen per klant toe te passen.
Gebruikte namenDelen
__cfduid, _sm_au_cPrivacyverklaring
Google Adsense
Doel: Deze cookie wordt gebruikt door Google Adsense, om advertenties te tonen op basis van surfgedrag.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt door Google Adsense, om advertenties te tonen op basis van surfgedrag.
Gebruikte namenDelen
google_experiment_modPrivacyverklaring
Google Fonts
Doel: Weergeven van teksten op de website.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Google Fonts maakt gebruik van lettertypes en/of stijlelementen voor het weergeven van teksten die in de cloud (online) gehost zijn.
Gebruikte namenDelen
tcb_google_fontsPrivacyverklaring
Wistia
Doel: Wistia maakt het voor de websitebeheerder mogelijk om video's te plaatsen.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Wistia maakt het voor de websitebeheerder mogelijk om video's te plaatsen.
Gebruikte namenDelen
wistiaPrivacyverklaring
Facebook
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Facebook gebruikt cookies om gebruikers te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namenDelen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbpPrivacyverklaring
Twitter
Doel: Gepersonaliseerde data tonen aan gebruikers
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Twitter volgt gebruikers om ze te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties.
Gebruikte namenDelen
metrics_tokenPrivacyverklaring
Whatsapp
Doel: WhatsApp is een cross-platformdienst die geschikt is voor smartphones en computers, beschermd door end-to-end encryptie.
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: De WhatsApp-cookie maakt het mogelijk om informatie te delen met vrienden van bezoekers en anderen.
Gebruikte namenDelen
Privacyverklaring
Instagram
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Instagram gebruikt cookies om gebruikers te bereiken met gepersonaliseerde advertenties.
Gebruikte namenDelen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbpPrivacyverklaring
YouTube
Doel: YouTube Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.
Gebruikte namenDelen
Privacyverklaring
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Complianz bewaart gebruikersvoorkeuren voor de Cookie Melding
Gebruikte namenDelen
cmplz_all, cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_idPrivacyverklaring
WP Autosave
Doel: We gebruiken deze plugin om automatisch posts van de redacteur op te slaan als draft door een timer of veranderingen in de editor.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: We gebruiken deze plugin om automatisch posts van de redacteur op te slaan als draft door een timer of veranderingen in de editor.
Gebruikte namenDelen
wp-autosave-1Privacyverklaring
Do Not Track voorkeuren
Doel: Het onthouden van de keuze om niet gevolgd te worden ("Do Not Track")
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Het onthouden van de keuze om niet gevolgd te worden ("Do Not Track")
Gebruikte namenDelen
dont_track_mePrivacyverklaring
Thrive Leads (overig)
Doel: Deze plugin helpt website-eigenaren bij het verkrijgen van meer conversies via e-mailmarketing.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze plugin helpt website-eigenaren bij het verkrijgen van meer conversies via e-mailmarketing.
Gebruikte namenDelen
tve_leads_uniquePrivacyverklaring
Soundcloud
Doel: Soundcloud Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.
Gebruikte namenDelen
Privacyverklaring
Thrive Leads
Doel: Deze plugin helpt website-eigenaren bij het verkrijgen van meer conversies via e-mailmarketing.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze plugin helpt website-eigenaren bij het verkrijgen van meer conversies via e-mailmarketing.
Gebruikte namenDelen
Privacyverklaring
Thrive Leads
Doel: Deze plugin helpt website-eigenaren bij het verkrijgen van meer conversies via e-mailmarketing.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze plugin helpt website-eigenaren bij het verkrijgen van meer conversies via e-mailmarketing.
Gebruikte namenDelen
Privacyverklaring
WP Do Not Track
Doel: Deze cookie blokkeert tracking scripts en cookies van derden, zoals plugins en WordPress Thema's
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie blokkeert tracking scripts en cookies van derden, zoals plugins en WordPress Thema's
Gebruikte namenDelen
wp-donottrack_feed, dont_track_mePrivacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser. Of u kunt uw voorkeuren op de volgende pagina aangeven: www.youronlinechoices.eu.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Hijhem
Alphen aan den Rijn
Nederland
Website: https://www.hijhem.nl
Email: info@hijhem.nl

Trek cookie toestemming inHuidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd