De beste onderbroeken van 2020

Wat zijn de beste onderbroeken van het jaar? Je leest het in deze blog post.

Ik zeg je eerlijk: de beste onderbroeken van het jaar vinden klinkt makkelijker dan het is. Wat de één namelijk leuke onderbroeken noemt vindt de ander k*t met peren. Je smaak qua mode is persoonlijk, maar je smaak qua ondergoed? Nog persoonlijker!

En daarom heb ik een aantal mooie onderbroeken bij elkaar gezocht in verschillende categorieën en voor verschillende moods: om jou tevreden (en te vriend?) te houden.

Maar goed, laten we de beste onderbroeken per categorie maar eens gaan bekijken.

De beste onderbroeken voor een klein budget

Niet iedereen heeft het even breed en niet iedereen geeft iets om welk merk op z’n boxershort staat. Sommige mensen willen gewoon leuke onderbroeken kopen voor een zacht prijsje, zolang de boel maar lekker zit en je ballen niet in de knel komen te zitten.

De onderbroeken hieronder zijn voor jullie.

Funderwear

Dit is één van de beste onderbroeken van Funderwear.

Deze grijze onderbroek met krijtstreep is classy maar goedkoop (nog geen €9). De meeste grijze onderbroeken vind ik supersaai, maar deze valt dankzij de verticale streep net genoeg op om cool te zijn.

Funderwear is overigens een Nederlands merk wat bekend staat om haar “net even anders” designs.

Jack & Jones

Hier zie je één van de leuke onderbroeken van Jack & Jones.

Als je toch liever iets hebt met wat meer kleur, probeer dan eens deze donkerrode onderbroek van Jack & Jones. Qua prijs hoef je je geen zorgen te maken (rond de €8,50), terwijl dit toch één van de beste onderbroeken is qua comfort.

Bonus: deze heren boxershort heeft geen hinderlijk etiket.

De beste onderbroeken van bekende merken

Er zijn superveel merken onderbroeken, maar er kunnen maar een paar de beste zijn. De beste onderbroeken van bekende merken willen dragen betekent overigens niet meteen dat je een luxepaardje bent. Misschien wil je namelijk wel gewoon de beste kwaliteit of de meest duurzame boxershorts hebben of misschien wil je je zo comfortabel mogelijk voelen.

Het mag en kan allemaal. En daarom vind je hieronder een aantal mooie onderbroeken van bekende merken.

Björn Borg

Björn Borg onderbroeken mogen natuurlijk niet ontbreken in dit overzicht van de beste onderbroeken.

Welkom bij de Skydiver 3-pack van Björn Borg! Deze onderbroeken zitten als gegoten, houden je comfortabel én zien er gewoon heel vet uit. Voor rond de €50 heb je deze 3-pack te pakken. Mijn persoonlijke favoriet in deze set is de blauwe variant, maar smaken verschillen natuurlijk.

Goed om te weten: deze set is onderdeel van de Performance Underwear collectie van Björn Borg en dat betekent o.a. dat er gladde naden zijn gebruikt om schuren te voorkomen en dat het ontwerp is afgestemd op een perfecte fit.

Tommy Hilfiger

Dit zijn de beste onderbroeken van Tommy Hilfiger.

Deze 3-pack van Tommy Hilfiger bestaat uit drie onderbroeken in de kleuren navy, blauw en lichtblauw. Deze set is van hoge kwaliteit, heeft een goede pasvorm en is qua kleurstelling wat rustiger dan de set van Björn Borg hierboven (mocht je die te druk vinden).

Tommy Hilfiger probeert met al haar designs de essentie van de klassieke Amerikaanse stijl te vieren en dat is met deze set boxershorts goed gelukt, al zeg ik het zelf.

En dit zijn de beste onderbroeken als je graag opvalt

Misschien zit je qua zelfvertrouwen op 200%, hou je van opvallende kleuren en patronen of misschien wil je gewoon opvallen. Wat het ook is, maak je geen zorgen want er zijn zeker een aantal leuke onderbroeken die bij je passen! Deze kun je hieronder vinden.

Jack & Jones

Opvallen doe je zeker met de beste onderbroeken van Jack & Jones.

BAM! Met deze “zomerdieren” 3-pack van Jack & Jones is het een wonder als je ergens NIET opvalt. Kleurrijk? Check! Dierenprint? Check! Klaar voor de zomer? Check!

Kortom: als jij je zaakjes op orde hebt (hehe) dan moet je deze onderbroeken hebben.

Björn Borg

Ik kan je deze mooie onderbroeken van Björn Borg zeker aanraden.

Allerlei woorden schieten me te binnen als ik deze twee mooie onderbroeken van Björn Borg probeer te omschrijven: geflipt, gedurfd, surrealistisch, Stranger Things en zo kan ik nog wel even doorgaan!

Björn Borg zelf noemt deze boxers Camo Rose (de voorste) en Geo Tile (de achterste). Ik ben zelf gek op dit soort ontwerpen met een twist, maar geef eerlijk toe dat het niet voor iedereen is weggelegd.

En daarmee zijn we aan het einde gekomen van deze lijst met de beste onderbroeken van 2020. In welke categorie val jij qua onderbroeken: klein budget, bekende merken of opvallend? En wat is jouw favoriet?


Lees Meer

Michael is sinds 2014 bezig met fitness, voeding en fashion. Zijn tips & tricks voor afvallen en spiergroei vind je terug bij o.a. My Protein, Krachttraining.net, Gymjunkies, The Hike en Goed Eten Gezond Leven. Michael’s reviews en advies qua mode zijn ook bij meerdere websites en bladen terug te vinden.

Reageer nu

Vul hier je reactie in!
Vul hier je naam in

14 − twee =