Het beste van Hijhem van 2017

In deze post delen we de top 3 blog posts van Hijhem van 2017 en nog veel meer!

2017: het jaar van #MeToo, “shinen”, allerlei Trump taferelen, de neppe bruiloft van Gordon… en natuurlijk de officiële lancering van Hijhem. Man, man, man. Het was me het jaartje wel zeg!

Het is tijd om terug te blikken op het beste van Hijhem van 2017, dus pak er wat oliebollen bij, wat witte poeder (ouwe Escobar die je d’r bent!), een glas champagne en geniet!

De top 3 blog posts van Hijhem van 2017

Sinds de lancering van de website een klein half jaartje geleden is er aardig wat vette shit voorbijgekomen, maar wat is nou de allervetste shit volgens ons? Na het één en ander aan bekvechten zijn Dustin en ik het met elkaar eens geworden en het resultaat is de lijst hieronder:

#1: 21 fitness tips voor mannen

Deze blog post heeft alles wat je hartje begeert: mooie woordjes, video, animated GIFs om bepaalde oefeningen te laten zien en een grote portie humor. Mag ook wel, want de meeste posts met fitness tips voor mannen leggen je haarfijn uit hoe je een sixpack kunt krijgen met crunches, sit-ups en whatever, maar hebben niks te melden over hoe je als man fit worden in het algemeen moet aanpakken. Helemaal kut natuurlijk! Wat je zoekt zijn antwoorden op vragen als: “Hoe vaak per week moet je naar de sportschool? Welke fitness oefeningen moet je doen? Welke gewichten heb je nodig?” Deze post heeft de antwoorden voor je, dus check ’em nu!

#2: De 10 beste superfoods voor dudes

Zodra je gaat kijken waar je teveel en waar je te weinig van binnenkrijgt qua vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen kom je al snel uit bij superfoods. Als je hierbij verder kijkt dan je neus lang is en de hype rond bepaalde producten laat voor wat het is, dan kom je erachter dat een aantal superfoods je zeker kunnen helpen bij het fitter worden en gezonder eten. In deze blog post heb ik daarom de beste superfoods voor je op een rijtje gezet zodat je weet wat waar is en wat niet en wat wat is überhaupt, want sommige superfood namen zeggen niemand een ene f*ck om eerlijk te zijn. Kortom: wil je gezonder eten met supervoedsel? Lees dan snel deze post!

#3: De ultieme koopgids voor heren petten

De meeste (offline) winkels gooien er met de pet naar als het om heren petten gaat: ze hebben maar een paar maten op voorraad, er zijn nauwelijks verschillende designs (laat staan verschillende soorten petten) en de hele boel ligt meestal in de verdomhoek van de winkel. Waar kun je dan wel het beste heren petten kopen? En wat voor soort pet past goed bij je? Deze koopgids voor caps helpt je op weg, inclusief tips voor verschillende weersomstandigheden en moods, dus als je van petten houdt: neem gelijk deze post door!

Tot zover de top 3 blog posts van Hijhem van 2017. Geniet ervan!

Nawoord van Michael

Als ik terugblik op 2017 dan ben ik moe maar tevreden. Moe, omdat de lancering van Hijhem niet helemaal vlekkeloos verliep en tevreden omdat we in vrij korte tijd behoorlijk coole content voor jullie hebben weten te maken. Content met harde feiten én content met een hart. Hopelijk stel je m’n uitgesproken mening op prijs!

En voor wie nieuwsgierig is: de lancering ging niet helemaal lekker omdat het design van de site perfect was voor visuele blog posts, maar helemaal niet voor langere titels die wij voor bijna al onze posts gebruiken. Het gevolg? Alles moest opnieuw ontworpen worden en dat kostte zeeën van tijd, damn! Maar goed, we hebben onze les geleerd en het probleem verholpen. Het eindresultaat mag er wezen, al zeg ik het zelf.

Tot slot: hoe kon ik je vergeten ouwe? Ik wens jou, de lezer, een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2018! Vergeet niet om deze blog post te Liken en te delen, laat hieronder een comment achter en volg ons op Facebook en Twitter.

De beste wensen voor 2018 namens Hijhem!

Michael is sinds 2014 bezig met fitness, voeding en fashion. Zijn tips & tricks voor afvallen en spiergroei vind je terug bij o.a. My Protein, Krachttraining.net, Gymjunkies, The Hike en Goed Eten Gezond Leven. Michael’s reviews en advies qua mode zijn ook bij meerdere websites en bladen terug te vinden.

Reageer nu

Vul hier je reactie in!
Vul hier je naam in

10 + 4 =