De Hijhem blog is 1 jaar oud geworden!

Hier vind je een terugblik op het afgelopen jaar van Hijhem en een preview van het komende jaar!

Hieperdepiep hoera! Wat gaat een jaar toch snel voorbij en wat hebben we toch veel vette shit bereikt in ons eerste jaar zeg! Wie had dat gedacht?

Wij natuurlijk, omdat we vanaf dag één altijd onze missie in gedachten hebben gehouden.

Onze missie

Een jaar geleden wilden we doorsnee gasten zoals jij en ik een plekje geven online waar ze helemaal zichzelf konden zijn. Een plek die 110% gefocust is op mannen en waar vrouwen en kinderen over het algemeen niet welkom zijn (#sorrynotsorry): een online mancave als het ware. Dit werd de Hijhem blog.

Nu, een jaar later, helpen we met een mix van entertainment, tips en uitgesproken meningen in elke blog post mannen om beter te worden in de dingen waar ze van houden. Denk dan aan dingen als fitter worden, superfoods eten, vette herenmode vinden en beleggen in cryptomunten.

Even terugblikken

In een jaar tijd hebben we een aantal sicke blog posts geschreven. Hieronder vind je een lijstje van wat wat ons betreft onze sterspelers zijn.

Hieronder vind je een overzicht van wat ik de beste blog posts van Hijhem tot nu toe vind!

Fit worden voor mannen

Fit worden gaat om goed eten, goed rusten en goed trainen. Als je als man fitter wilt worden, check dan deze posts van Hijhem:

De 7 gouden regels van een retegoed dieet voor mannen
Qua fit worden voor mannen komen in deze blog post 2 van de 3 hierboven genoemde elementen terug. In deze post leer je namelijk alles over goed eten en goed rusten. Als je op zoek bent naar het beste dieet voor mannen dan moet je deze lezen.

21 fitness tips voor mannen
Wil je meer weten over hoe je goed kunt trainen? Lees dan nu deze blog post boordevol fitness tips voor mannen! In dit artikel vind je o.a. tips voor bij het buikspieren trainen, borstspieren trainen, beenspieren trainen en nog veel meer.

Eiwitshakes voor beginners: 5 vragen & antwoorden
Snap je de basis van het fit worden voor mannen al en ben je toe aan wat next level shit? Kijk dan eens naar supplementen. Kijk eens naar eiwitshakes. Alles over eiwitshakes vind je hier.

Herenmode

Chille herenmode vinden is niet altijd even makkelijk en daarom hebben we een tweetal koopgidsen samengesteld voor je:

De ultieme koopgids voor heren petten
In deze blog post kun je alles over heren petten lezen, met de nadruk op ALLES. Van soorten petten die er zijn en welk petje je het beste kunt dragen in welk seizoen tot info over waar je coole petjes kunt kopen. Daarnaast is er ook nog eens een mood board met petten voor mannen in elke mood.

De ultieme koopgids voor winterkleding voor heren
Het is dan wel juli terwijl ik dit schrijf, maar het is onvermijdelijk: winter is coming! En beter zorg je ervoor dat je straks lekker warm blijft met goede winterkleding voor heren. Wat zijn aanraders v.w.b. winter truien, sjaals en winterbroeken voor heren? Onze mening lees je in deze koopgids.

Superfoods voor mannen

Nu de hype rond superfoods voorbij is en ze een onderdeel van het dagelijks leven zijn geworden leek het ons goed om stil te staan bij vragen als “wat is er nu écht super aan superfoods?” en “wat voor superfoods voor mannen zijn er?”

De 10 beste superfoods voor mannen
Na een stevige reality check over de voordelen en nadelen van superfoods schotelen we je een tiental superfoods voor mannen voor in deze blog post. Per superfood checken we waar deze vandaan komt, of deze gezond is en wat er dan precies zo gezond aan is. Enjoy!

Quinoa koken in 3 simpele, snelle stappen
Met leren welke superfoods gezond zijn ben je er nog niet, want erna wil je alle gezonde shizzle natuurlijk gaan bereiden! En daarom ben ik met gevaar voor eigen leven de keuken ingedoken om uit te vogelen hoe je één van de meest populaire superfoods kunt klaarmaken: quinoa. Het resultaat? In deze post leer je de fijne kneepjes van het quinoa koken.

Beleggen in cryptomunten

Weet je nog hoe jan en alleman het in december 2017 had over beleggen in cryptomunten toen de koers van Bitcoin door het dak ging? Iedereen vond zichzelf destijds een “guru” of “crypto superheld”… en toen kwamen januari en februari 2018 om de hoek kijken.

Beleggen in cryptomunten is niet langer iets wat elke n00b in één keer goed kan doen. Heb je hulp nodig bij het hoe, wat, waar en waarom van cryptocurrency? Check dan deze blog posts:

Slim investeren in cryptocurrency: 16 eerlijke tips
Hoe werkt investeren in cryptocurrency nou écht? Waar moet je op letten? In deze post deel ik talloze tips met je die ik door vallen en opstaan heb moeten leren. Enjoy!

Mijn Binance ervaringen (REVIEW)
Zodra je hebt besloten welke cryptovaluta je wilt kopen moet je uitzoeken waar je hem/ze het beste kunt kopen. Hierbij kom je allerlei crypto beurzen tegen, maar de ene beurs is de andere niet. Daarom ben ik reviews gaan schrijven om mijn ervaringen met crypto beurzen te delen. Als eerste deel ik graag mijn Binance ervaringen met je in deze review van Binance, één van de grootste beurzen ter wereld.

Een preview van het komende jaar

Wat kun je het komende jaar allemaal van Hijhem verwachten? Bij deze een kleine “sneak preview”:

  • Meer blog posts: meer tips over fit worden, superfoods, herenmode en cryptomunten.
  • Betere content: meerdere artikelen zullen een upgrade krijgen (niet alleen visueel!)
  • Een spraakmakend interview of twee…

En nog veel meer!

Dus: hou de blog in de gaten. En mocht je het nog niet hebben gedaan: Like & deel deze blog post en volg ons op Facebook en Twitter.

Michael is sinds 2014 bezig met fitness, voeding en fashion. Zijn tips & tricks voor afvallen en spiergroei vind je terug bij o.a. My Protein, Krachttraining.net, Gymjunkies, The Hike en Goed Eten Gezond Leven. Michael’s reviews en advies qua mode zijn ook bij meerdere websites en bladen terug te vinden.

Reageer nu

Vul hier je reactie in!
Vul hier je naam in

5 × een =