Hijhem lanceert podcast

Check nu de allereerste aflevering van de Hijhem podcast!

Het is alweer even geleden sinds de laatste blog post. Niet omdat ik me vol heb zitten vreten met kerst of te druk was met armen trainen thuis (niet doordenken!), maar omdat we achter de schermen bezig waren met het opnemen van een podcast voor Hijhem.

En het duurde even, maar dan heb je ook wat: de eerste aflevering is eindelijk af!

Nog een verrassing: de Hijhem podcast wordt opgenomen door m’n maat Bob. Waarom? Bob is supergoed achter de mic, ik niet en ik wil voorkomen dat alles wat we doen qua content te veel een one-manshow gaat worden. Daarom laat ik Bob lekker shinen achter de mic, zodat ik me kan focussen op het schrijven van f*cking goede blog posts zoals je van me gewend bent (hoop ik).

Maar goed, terug naar de podcast!

Deze aflevering is de eerste in een serie over crypto en is kort maar krachtig, al zeg ik het zelf.

Betekent dat dan dat we een crypto podcast gaan doen en dat we andere onderwerpen niet gaan aansnijden? Nee, zeker niet! We beginnen gewoon met een serie podcast afleveringen over cryptomunten en zodra Bob en ik denken genoeg verschillende aspecten van crypto besproken te hebben starten we een serie over een ander onderwerp.

Anyways, check de eerste aflevering van de Hijhem podcast hieronder:

En? Wat vind je ervan? Laat het ons weten in de comments!

De komende tijd zal Bob experimenteren met de lengte en stijl van de podcast op basis van jullie feedback, dus je mening is belangrijk.

Tot slot: hou de blog in de gaten voor nieuwe afleveringen van de Hijhem crypto podcast én voor nieuwe blog posts natuurlijk.

Michael is sinds 2014 bezig met fitness, voeding en fashion. Zijn tips & tricks voor afvallen en spiergroei vind je terug bij o.a. My Protein, Krachttraining.net, Gymjunkies, The Hike en Goed Eten Gezond Leven. Michael’s reviews en advies qua mode zijn ook bij meerdere websites en bladen terug te vinden.

Reageer nu

Vul hier je reactie in!
Vul hier je naam in

4 × 4 =