We zijn 2 jaar online!

De Hijhem blog is 2 jaar oud geworden.

Kleintjes worden groot en blogs ook. We zijn inmiddels alweer 2 jaar bezig met het delen van onze tips, tricks en ongezouten meningen hier bij Hijhem. De tijd vliegt zeg!

Bij deze een korte terugblik op het tweede jaar van ons bestaan.

De wins van Hijhem

We hebben het afgelopen jaar weer een sh*tload aan dingen gedaan en bereikt en de leukste momenten deel ik graag met je:

  1. We zijn een podcast over crypto begonnen die inmiddels te beluisteren is via o.a. Soundcloud, Spotify, iTunes en Google Podcasts. Supervet!
  2. Smijten met allerlei visueel geweld doen we tegenwoordig ook, via YouTube en Instagram. Thanks voor al jullie reacties, Likes en follows guys!
  3. De Hijhem nieuwsbrief is een feit, voor iedereen die updates met nieuwe blog posts en exclusieve tips wil ontvangen.

En nu komt de kers op de taart: als wij winnen, win jij.

Jouw win

Om het feit dat we nu 2 jaar online zijn met jullie te vieren geven we drie keer 2 vrijkaartjes weg voor de Spaanse thriller El Reino! Zie onze post op Insta voor meer info:

Highlights van de blog

Ook in de afgelopen 12 maanden hebben onze keyboards weer een aantal f*cking juweeltjes geproduceerd, al zeg ik het zelf. Hieronder vertel ik je meer over welke blog posts op de Hijhem blog tot m’n favorieten behoren.

Onze fitness avonturen

Toen ik zo’n 5-6 jaar geleden begon met krachttraining wist ik niks. Helemaal niks. Ik geloofde alles wat ik las en hoorde en het enige wat eigenlijk goed ging was m’n enthousiasme voor de sportschool.

Maar ik ging door, ondanks frustratie, zweten, kotsen, blessures en niet weten wat je niet weet. Sommige mensen noemen dat blind doorgaan tegen beter weten in…

Ik noem dat FUN! Want na al het trainen en experimenteren weet ik waarom krachttraining voor beginners zo moeilijk is. Ik zal je één hint geven: halverwege beginnen met trainen. Je ziet het ook vaak gebeuren bij mensen die hun buikspieren trainen.

Volg de links naar de blog posts voor meer informatie en om te begrijpen wat ik bedoel.

Hijhem’s fashion feiten

We delen graag met je wat chill is en wat écht niet kan op het gebied van herenmode. Wat we ook graag doen is bizarre fashion feitjes met je delen, want waar moet je het anders over hebben tijdens je volgende vrijmibo of teamuitje?

Wist je bijvoorbeeld dat…

Er in Frankrijk strenge regels zijn tegen het dragen van losse zwemkleding? Zie je het al voor je… een strand vol oude, harige mannen met Speedo’s?

Dit leuke feitje komt uit onze blog post over de zwemboxer voor heren. Hopelijk leest echt iedereen in Frankrijk hem en gaan ze massaal een zwemboxer dragen daar, want anders weet ik alvast waar ik NIET heen wil op vakantie.

En voor alle bestemmingen waar ze normaal kunnen doen qua regels voor zwemkleding: check onze blog post over boardshorts voor heren voor een aantal coole suggesties.

2 jaar Hijhem… en nu?

Nóg meer natuurlijk! Meer video’s, meer podcast afleveringen, meer humor, meer blog posts…

Want meer is meer en minder is skeer!

Hou onze blog in de gaten voor meer van Hijhem!

En vergeet niet: volg ons op Facebook, Instagram en Twitter voor meer.

Michael is sinds 2014 bezig met fitness, voeding en fashion. Zijn tips & tricks voor afvallen en spiergroei vind je terug bij o.a. My Protein, Krachttraining.net, Gymjunkies, The Hike en Goed Eten Gezond Leven. Michael’s reviews en advies qua mode zijn ook bij meerdere websites en bladen terug te vinden.

Reageer nu

Vul hier je reactie in!
Vul hier je naam in

zeventien − 2 =