Over ons

Waarom Hijhem.nl?

Mannen zijn al miljoenen jaren jagers en verzamelaars. We bepalen wat we nodig hebben, knallen de deur achter ons dicht of gooien Chrome (of Firefox of whatever) open… en we gaan op jacht! We weten wat we willen en vinden het liefst alles wat we nodig hebben op één plek.

Wij mannen weten ook wat we NIET willen:

  • Tijd verspillen omdat we tig winkels moeten bezoeken (online of offline) en ze NERGENS alles verkopen wat we nodig hebben
  • Vele blog posts over gare onderwerpen en clickbait rommel voorbij moeten scrollen om die ene post te kunnen checken die we wél chill vinden
  • Sorry zeggen omdat je een man bent. We’re looking at you ladies 😉

En daarom is Hijhem in het leven geroepen: om het mannen makkelijker te maken. Bij ons kun je als man gewoon jezelf zijn en hangen met de bros zonder censuur.

Dus tere zieltjes, dames en ander tuig: je kunt je heil beter ergens anders gaan zoeken.

En tegen alle mannen van Nederland zeggen we: welkom in je online mancave. Biertje?

Een korte geschiedenisles

Hijhem is in 2015 opgericht door Michael van Leeuwen en Dustin. De meeste startups ontstaan in een garage (Apple bijvoorbeeld) of op een zolderkamer, maar Hijhem begon in een rookhok (geloof het of niet).

Moeten we daarom nu hier een foto gaan plaatsen van onze longen als waarschuwing? Geen idee…

– Einde les –

Socialize met ons

Je kunt Hijhem vinden, volgen en ff een babbeltje maken op Facebook.

Waarom alleen op Facebook en niet op Snapchat, Instagram, etc.? Heel simpel: we zijn liever flink actief op één sociaal netwerk zodat we alles kunnen lezen wat jullie zeggen/vragen i.p.v. dat we social media een beetje half erbij doen. We zijn maar met z’n tweeën, dus less is more!

P.S. Een mail sturen via het contactformulier mag natuurlijk ook.