Over ons

Waarom Hijhem.nl?

Mannen zijn al miljoenen jaren jagers en verzamelaars. We bepalen wat we nodig hebben, knallen de deur achter ons dicht of gooien Chrome (of Firefox of whatever) open… en we gaan op jacht! We weten wat we willen en vinden het liefst alles wat we nodig hebben op één plek.

Wij mannen weten ook wat we NIET willen:

  • Tijd verspillen omdat we tig winkels moeten bezoeken (online of offline) en ze NERGENS alles verkopen wat we nodig hebben
  • Vele blog posts over gare onderwerpen en clickbait rommel voorbij moeten scrollen om die ene post te kunnen checken die we wél chill vinden
  • Sorry zeggen omdat je een man bent. We’re looking at you ladies 😉

En daarom is Hijhem in het leven geroepen: om het mannen makkelijker te maken. Bij ons kun je als man gewoon jezelf zijn en hangen met de bros zonder censuur.

Dus tere zieltjes, dames en ander tuig: je kunt je heil beter ergens anders gaan zoeken.

En tegen alle mannen van Nederland zeggen we: welkom in je online mancave. Biertje?

Een korte geschiedenisles

Hijhem is in 2015 opgericht door Michael van Leeuwen en Dustin. De meeste startups ontstaan in een garage (Apple bijvoorbeeld) of op een zolderkamer, maar Hijhem begon in een rookhok (geloof het of niet).

Moeten we daarom nu hier een foto gaan plaatsen van onze longen als waarschuwing? Geen idee…

– Einde les –

Partners van Hijhem

Een goede online mancave worden doe je niet alleen. En daarom werken we met plezier samen met een aantal “partners” (lees: coole mensen) die je hieronder kunt vinden:
De Wildt Writings
De Wildt Writings levert unieke, inhoudelijke content in de breedste zin van het woord; van een pakkende blog tot een zakelijk persbericht of creatieve social post. In een wereld waarin de communicatiemogelijkheden eindeloos zijn, lijkt het steeds moeilijker de doelgroep echt te raken. De Wildt Writings kenmerkt zich door eerst te luisteren alvorens te creëren en inspireren.

Socialize met ons

Je kunt Hijhem vinden, volgen en ff een babbeltje maken op Facebook of Twitter.

Zitten we dan niet op andere social media platformen? Natuurlijk wel, maar we zijn veel actiever op Facebook en Twitter. Kijk voor een volledig overzicht van waar je met ons kunt socializen hier.

Trouwens: een mail sturen via het contactformulier mag natuurlijk ook.

P.S. Heb je onze top 3 blog posts al gelezen? Nee? Hier komen ze dan:

1. Investeren in cryptocurrency
2. Biceps trainen thuis
3. Eiwitshakes voor beginners