Over ons

Hijhem is dé online mancave: een blog voor mannen, door mannen. We hebben het hier o.a. over fitness, thuis sporten, voeding, herenmode en cryptocurrency. Geniet van ons commentaar op de zin en onzin van een mannenleven. En dat commentaar geven we op allerlei verschillende manieren: in de vorm van columns met ongezouten meningen en humor, artikelen vol informatie, tips en video’s over een bepaald onderwerp, reviews van producten en meer.

Waarom Hijhem.nl?

Mannen zijn al miljoenen jaren jagers en verzamelaars. We bepalen wat we nodig hebben, knallen de deur achter ons dicht of gooien Chrome (of Firefox of whatever) open… en we gaan op jacht! We weten wat we willen en vinden het liefst alles wat we nodig hebben op één plek.

Wij mannen weten ook wat we NIET willen:

  • Niet kunnen zeggen wat we willen of sorry zeggen omdat we een man zijn. We’re looking at you ladies 😉
  • Tijd en geld verspillen aan shoppen. Een geïnformeerde beslissing nemen moet sneller en makkelijker kunnen!
  • Iets oppervlakkig doen. Het is veel leuker en effectiever om 100% te geven, maar daar heb je wel wat kennis en tips voor nodig.

En daarom is Hijhem in het leven geroepen: om het mannen makkelijker te maken. Bij ons kun je als man gewoon jezelf zijn, hangen met de bro’s, makkelijker vinden wat je nodig hebt en dingen leren over van alles en nog wat.

Kortom: welkom in je online mancave. Wat kunnen we voor je doen vandaag? Biertje?

Een korte geschiedenisles

Hijhem is in 2015 opgericht door Michael van Leeuwen en Dustin. De meeste startups ontstaan in een garage (Apple bijvoorbeeld) of op een zolderkamer, maar Hijhem begon in een rookhok (geloof het of niet).

Moeten we daarom nu hier een foto gaan plaatsen van onze longen als waarschuwing? Geen idee…

– Einde les –

Partners van Hijhem

Een goede online mancave worden doe je niet alleen. En daarom werken we met plezier samen met een aantal “partners” (lees: coole mensen en bedrijven), zoals bijvoorbeeld Max Heuvels en De Wildt Writings. Samen staan we sterker en we staan dan ook open voor samenwerkingen met toffe partijen die zich herkennen in ons doel: mannen helpen met het leiden van een AWESOME leven.

Socialize met ons

Je kunt Hijhem vinden, volgen en ff een babbeltje maken op Facebook of Twitter.

Zitten we dan niet op andere social media platformen? Natuurlijk wel, maar we zijn veel actiever op Facebook en Twitter. Kijk voor een volledig overzicht van waar je met ons kunt socializen hier.

Trouwens: een mail sturen via het contactformulier mag natuurlijk ook.

P.S. Heb je onze top 3 blog posts al gelezen? Nee? Hier komen ze dan:

1. Investeren in cryptocurrency
2. Biceps trainen thuis
3. Eiwitshakes voor beginners