Socialize met ons

Wil je Hijhem volgen via je favoriete social media of podcast sites? Check dan zeker even de lijst hieronder en kijk waar wij allemaal actief zijn!

Omdat we een kleine crew zijn kunnen we niet overal actief zijn en overal even vaak actief zijn en daarom hebben we onderstaand lijstje gerangschikt op hoe actief we op bepaalde socials zijn.

Hopelijk zien we je of spreken we je snel?

Waar Hijhem het meest actief is

Nieuwsgierig naar waar we het meest actief zijn? Hieronder kom je erachter.

Hijhem op Instagram
Op Insta delen we zoveel mogelijk tips die je ook op de blog ziet voorbijkomen maar dan op een visuele manier. We zijn vrij laat begonnen op Instagram (sorry!), maar inmiddels gaan we hier het meest de interactie aan met onze volgers, met onze haters en met accounts waar we zelf fan van zijn.

Hijhem op Facebook
Op Facebook posten we meerdere keren per week van alles en nog wat: van memes en video’s tot links naar onze nieuwe blog posts.

Hijhem op Twitter
Op Twitter posten we ook meestal meerdere keren in de week maar ligt de nadruk veel meer op cryptocurrency.

Waar we semi-actief zijn

Er zijn ook een aantal plekken waar we minder actief zijn maar waar we zo nu en dan wel unieke dingen proberen te posten.

Hijhem op Pinterest
We zitten niet dagelijks op Pinterest, maar als we er zijn proberen we altijd vette shizzle op onze Borden te pinnen zoals coole infographics, quotes, afbeeldingen en blog posts.

Achter de schermen bij Hijhem
Op deze blog geven we je een kijkje achter de schermen bij Hijhem en schrijven we over onze ervaringen als bloggers zonder een blad voor de mond te nemen.

Hijhem op Diigo
Old school maar nog steeds cool wat ons betreft: bookmarks! Hier vind je een toffe verzameling van onze favoriete websites, blogs en artikelen.

Hijhem op Tumblr
Op Tumblr posten we af en toe wat dingen die we vet vinden.

Hijhem op Google Plus
Op Google Plus hadden we het over o.a. fitness, superfoods, herenkleding en crypto, maar omdat Google de boel heeft gesloten kunnen we op dit moment alleen nog maar zeggen: R.I.P. lieve Google Plus… jank, jank.

Check ook onze podcast

Sinds begin 2019 hebben we ook een podcast hier bij Hijhem en maken we steeds meer (en steeds betere!) afleveringen. Je kunt de podcast luisteren via o.a. Soundcloud, Hearthis, Noisetrade en Jamendo. Enjoy!

Tot zover de lijst met sociale netwerken en podcast websites waar we actief zijn. Kom je ook?